Přichází podzim a sním i změny v našem jídelníčku. Meloun a lesní plody jsme vyměnili za pomeranč či švestky, stejně tak jako ledový cider vystřídal horký čaj do postele.
Jak asi tušíte, připravili jsme si pro vás snídani, která voní jako podzim, je nabitá bílkovinami, má famózní chuť a připravíte si ji do 20 minut. Tak jdeme na to.
Podzimní tvarohové kuličky
Na tento recept budeme potřebovat:
- 100g měkkého tvarohu v obalu
- 30g ovesných vloček
- 20g proteinu
- skořici, sůl, (erythritol)
- k tomu něco na ozdobu dle vašich preferencí, my jsme použili:
- 1 štvestka
- 10g ořechové máslo
- 10g musli mixit, zero sirup Bodylab
Postup:
Do misky dáme tvaroh, vločky, protein a skořici se špetkou soli. Můžeme přidat ještě oblíbené sladidlo (my jsme dali trochu erythritolu). Vše ručně smícháme a vytvoříme malé kuličky o průměru zhruba 3cm, mělo by jich na množství surovin být 8-10.
Kuličky necháme zhruba 1 minutu vařit v neosolené vroucí vodě. Po vyndání je posypeme skořicí a dochutíme podle sebe. My jsme dali mandlové máslo, musli od Mixitu, nakrájenou švestku a Zero toping příchutí bílé čokolády od Bodylabu.
To je vše. Přejeme dobrou chuť!